جمعه 7 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری ساخت‌ خانه‌های گِلی با استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی

 
 

شنبه 11 ارديبهشت 1400

ساخت‌ خانه‌های گِلی با استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی

 
 

اولین خانه چاپ سه‌بعدی جهان که به طور کامل از خاک ساخته شده در ایتالیا احداث شد.

پروژه‌ی "تکلا"(Tecla) با همکاری "ماریو کوچینلا"(Mario Cucinella)، معمار و شرکت چاپ سه‌بعدی "Wasp" انجام شد که در آن بوسیله‌ی چاپگر سه‌بعدی خانه‌هایی با خاک رس ساختند. این ساختمان‌ها با الهام از کتاب "شهرهای ناپیدا" اثر ایتالو کالوینو(Italo Calvino) ساخته شده‌اند و از دو گنبد متصل به هم تشکیل شده‌اند. برای ساخت این خانه‌ها از مواد محلی موجود استفاده شده است و هدر رفت آنها نزدیک به صفر است. از خاک منطقه برای ساخت دیوارهای ۳۵۰ لایه‌ای این سازه استفاده شد که کاملا زیست‌تخریب پذیر است.
مساحت این خانه‌ها تقریبا ۶۰ متر مربع است و ارتفاع آنها کمی بیشتر از چهار متر است و دارای سالن پذیرایی، آشپزخانه و سرویس بهداشتی هستند.
این خانه‌ها را می‌توان در مدت زمان ۲۰۰ ساعت بوسیله‌ی چاپگر سه‌بعدی با ۷۰۰۰ کد دستگاه و تنها ۶۰ مترمکعب مواد اولیه طبیعی ساخت. این سازه به تنهایی استوار می‌ماند و نیاز به سازه‌ی دیگری برای ثابت ماندن ندارد. خاک رس نیز مانند یک عایق حرارتی عمل می‌کند.
طبق گفته‌ی سی‌ان‌ان، این سازه‌ها در مقایسه با ساخت‌وساز قدیمی نقاط ضعفی نیز دارند: چاپ گِل کندتر از بتن پیش‌ می‌رود و هفته‌ها طول می‌کشد تا خشک شود و برای ساخت سازه‌های بلند مناسب نیست و ثبات ندارد. اما با این حال این مشکلات اهمیت زیادی نخواهند داشت وقتی به ۱.۶ میلیارد نفری فکر می‌کنیم که خانه‌ی مناسبی برای زندگی کردن ندارند.
برای حل این مشکلات خانه‌های دیگر بسته به محیطی که قرار دارند با مواد متفاوت دیگری ساخته خواهند شد. کوچینلا می‌گوید: ما یک نوع خانه را برای همه‌ی محیط‌ها نمی‌سازیم زیرا طراحی خانه‌ای که در شمال ایتالیا قرار خواهد گرفت با مرکز آفریقا و جنوب آمریکا فرق خواهد داشت. خانه‌ها باید با محیطی که در آن قرار می‌گیرند سازگار باشند.
او افزود: ما در شرایطی نیستیم که بگوییم این آینده‌ی همه‌ی خانه‌های روی کره‌ی زمین خواهد بود. کشورهایی مثل چین نمی‌توانند مشکل جمعیت زیاد خود را با این خانه‌ها حل کنند اما انقلابی در زمینه‌ی چاپ سه‌بعدی می‌تواند به مردم آزادی‌هایی بدهد که بدون نیاز به صنایع بزرگ کارهایشان را انجام دهند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار