چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی بروجردی: مُصِر به برداشتن کلیه تحریم‌ها هستیم

 
 

شنبه 13 ارديبهشت 1404

بروجردی: مُصِر به برداشتن کلیه تحریم‌ها هستیم

 
 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه مذاکره در عرصه هسته‌ای جاده دوطرفه است، گفت: ما مُصریم که کلیه تحریم‌ها برداشته شود و روال اقتصادی طبیعی در ایران حاکم شود. در این شرایط برخی محدودیت‌های کمیِ هسته‌ای را پذیرا خواهیم بود.

بروجردی: مُصِر به برداشتن کلیه تحریم‌ها هستیم علاءالدین بروجردی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به دانش هسته‌ای مسلط است و برای داشتن فعالیت‌های هسته‌ای در بعد صلح‌آمیز نقشه راه دارد. ما به معاهده NPT متعهدیم و تنها کشوری هستیم که از پشتوانه مهم فتوای رهبری مبنی بر نداشتن سلاح هسته‌ای برخورداریم.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: بر این اساس نقشه راه ما در موضوع هسته‌ای کاملا روشن است و این دانش به هیچ وجه از ایران منفک نمی‌شود. آمریکایی‌ها هم به خوبی این موضوع را می‌دانند که اگر هم اطلاعی ندارند، خوب است که بدانند.
بروجردی تاکید کرد: مذاکره در عرصه هسته‌ای یک جاده دو طرفه است. یعنی ما مصریم که کلیه تحریم‌ها برداشته شود و روال اقتصادی طبیعی در ایران حاکم شود. در این شرایط برخی محدودیت‌های کمیِ هسته‌ای را پذیرا خواهیم بود در غیر این صورت طبیعتا روال همچنان ادامه پیدا می‌کند.
وی در ادامه اظهار کرد: کشورهایی که چنینن دروغ بزرگی را تکرار می‌کنند که ایران دارای بمب هسته‌ای است و نباید آن را داشته باشد، تنها به بیان سخنان گزافه‌ای می‌پردازند چون سیاست جمهوری اسلامی ایران داشتن بمب هسته‌ای نیست و دکترین دفاعی ما نیز بر مبنای دفاع مشروع منهای بمب هسته‌ای طراحی شده است. کما اینکه به صورت عملی هم نشان داده‌ایم فناوری هسته‌ای را در عرصه‌های صلح‌آمیزی همچون بهداشت و درمان، کشاورزی و زمین‌شناسی استفاده می‌کنیم. ما قطعا به چیزی کمتر از این سیاست قانع نیستیم و دستورالعمل وزیر خارجه هم بر این اساس تنظیم شده است. امیدواریم در نهایت شاهد برداشته شدن کلیه تحریم‌ها از سوی آمریکا و رسیدن به نتیجه مطلوب در مذاکرات باشیم.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پیش‌بینی از آینده مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: مهمترین آفت مذاکرات هسته‌ای تهدیدهای رژیم صهیونیستی و جناح متمایل به صهیونیست‌ها در هیات حاکمه آمریکاست. حال اگر آمریکا مرعوب رژیم صهیونیستی شود و بخواهد از فشارهای غیرمنطقی علیه جمهوری اسلامی استفاده کند، طبیعتا جمهوری اسلامی ناگزیر به استفاده از تمام ظرفیت خود برای دفاع از منافع ملی است در مقابل اگر آمریکا طبق سیاست‌هایی که تاکنون در مذاکرات داشته، پیش روند و نشان دهند می خواهند به توافق برسند،‌ مذاکرات به نتیجه منتهی خواهد شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار